top of page

Om os

PrimeGlow er et mindre opdræt af Golden retriever.
Vi, Michael og jeg, bor ved Sindal i Nordjylland på landet med masser af plads, omgivet af mark, skov og søer. 

Hundene er vores familie og min livsstil. Vi sætter hvalpe til verden med omtanke, passion og stor kærlighed.
Du er meget velkommen til at besøge os og møde vores hunde.

Bag vores opdræt lægges der stor vægt på sundhed, temperament, eksteriør og evnen samt lysten til at arbejde. 
En selvsikker og nysgerrig hund er en glad og sund hund og det er sådan vi ønsker at se vores gyldne race. Hundene gennemgår diverse relevante sundhedsundersøgelser og indgår kun i avl hvis vi vurdere at de vil bidrage positivt til racens standard og er gode repræsentanter herfor. På samme grundlag vælger vi avlshan når vi med grundig research og stor omhu planlægger et kuld hvalpe i vores hjem.
En Golden retriever er en utrolig smuk hund med et godmodigt og venligt sind, som de fleste mennesker genkender og er tryg ved. Vi opdrætter smukke hunde så tæt på racens standard, som muligt. Vi udstiller vores hunde på skuer og udstillinger året rundt. 
De fleste ved at Golden retriever er en rigtig god familiehund og en samarbejdsvillig træningsmakker, men ikke alle ved at det også er en jagthund. Vores hunde er skønne familiehunde med glæde og lyst til træning, de lærer hurtigt og samarbejder ihærdigt. Vi har stor glæde ved at arbejde med vores hunde. Her bruger vi meget tid på rally-lydighed, retrievertræning og balance/styrketræning. Hundene gennemfører alle brugsprøven. Vi bruger derudover en del tid på socialisering og tager hundene med de fleste steder vi kommer for at miljøtræne og hilse på fremmede menesker, hunde og andre store og små dyr.


 

micbuds.jpg
man.jpg

Jeg har taget Dansk kennel klubs opdrætteruddannelse  og har været træneraspirant i C lydighed, hvalpetræning og rallylydighed i Danmarks civile hundeføreforening Brønderslev siden sommer 2017.

Jeg arbejder hos Lendum Dyreklinik og er indehaver og selvstændig i Hjertehunden Hundesalon.

BryllupSaltum 556-photo.jpg
bottom of page