top of page

PrimeGlow hvalpe

OM PRIMEGLOW HVALPE


At sælge en hvalp og finde den helt rigtige familie til den handler om tillid. Det samme gælder når en familie vælger en opdrætter, som deres lille nye familiemedlem bor hos de første uger af sit liv.

Det er altafgørende for os at hvalpene kommer til at bo hos den rette familie hvor de vil blive elsket og værdsat, som en del af familien, hele deres liv og få den rette socialisering og aktivering.

Hvalpene fødes og vokser op i vores køkken og er en del af vores familie sammen med vores hunde, indtil de er gamle nok til at flytte ind hos deres nye familie.
I denne periode vil vi sørge for at give hvalpene den bedste start på livet så de har rygsækken pakket med masser af positive oplevelser og erfaringer og er passet og plejet på den bedst tænkelige måde med alt hvad der hører til.

I løbet af hvalpenes opvækst hos vil vi bruge enormt meget tid med dem og lære hver enkelt hvalps personlighed at kende. Vi vil se hver hvalps stærke og knap så stærke sider og bruge de erfaringer, sammen med en hvalpetest når de er 7 uger gamle, som led i at matche hvalpene til de helt rigtige familier.   

Vi vil være til rådighed med gode råd og vejledning når man har brug for det i hele hundens liv. Hvis man har lyst, kan man være en del af en gruppe for PrimeGlow hvalpeejere på facebook, hvor der bliver delt billeder, erfaringer og stolte øjeblikke.
 
HVALPENE REJSER HERFRA MED:
- Stambog fra Dansk Kennel Klub.
- Lovpligtig registrering ved Dansk Hunderegister.
- ID mærket med mikrochip.
- Ormebehandlet.
- Sundhedsattest fra dyrlægen.
- DKK købsaftale
- Hvalpemappe med oplysninger om pasning, pleje og
  relevante informationer til en god start med hvalpen.
- Hvalpepakke med det vante foder - GRANDORF Puppy
- En hundefløjte til hjemkald, som hvalpen reagerer på.
- Bamse eller tæppe med duft af mor og søskende

bottom of page