top of page

Mango & Dream hvalpe
2024

Vi planlægger Mango's tredje kuld, til sommer 2024 og forventer at hendes løbetid starter i løbet af denne måned, april 2024.
Vi har fundet det skønneste match til Mango i Kroatien hos Anna og Marijana, Glamourshine Kennel. Hans navn er Dream (Unlimited Dreams of Sunshine's Valley) og han er oprindeligt fra Sunshine's Valley kennel i Belgien, opdrættet af Nathalie Vermander. Vi har hentet Dream hjem fra Kroatien og vi har fået lov at have ham boende her indtil slutningen af sommer/start efterår 2024. Dream er utroligt sød, selvsikker og nede på jorden. Han er meget lige til, glad og helt uproblematisk i mødet med andre hunde og så er han simpelthen så dejligt tålmodig med hvalpe og unge hunde, som han gerne leger med, selvom de er irriterende og bider i ører og hale. 
Mango og Dream har sådan en skøn kemi og nyder hinandens selskab. De leger godt og deres sind er ret lig hinandens. Mango er dog mere ivrig og pleasende når det gælder træning og leg. Mango er super klog og mange kender hende, som husets sjove lømmel. 

Vi har nogle ledige pladser i reservationen til en han og en tæve. Kontakt os gerne med information om jer og jeres hverdag og jeres ønske om en Golden Retriever - så kan vi få en snak og en fornemmelse af om vi er et match familie og opdrætter imellem. I er mere end velkomne til at komme på besøg og møde os og vores hunde.

Skærmbillede 2023-12-31 230112.png

BABIES EXPECTED
JUNE 2024

Billeder fra Mango's sidste hvalpekuld

bottom of page